Wilt u gasvrij of energieneutraal wonen of maximaal besparen?

Energie sparen durch Wärmedämmung. Haus mit Wärmebild Kamera fotografiert.

Onafhankelijk energieadvies

Meer dan 10 jaar geleden zagen wij dat een energiezuinige woning vaak gemakkelijk gerealiseerd kon worden. En dat de kosten die hiermee gemoeid zijn lager waren dan de besparing die behaald werd. Kortom, uw woonlasten dalen direct.

Dat onze praktische aanpak werkt blijkt uit het feit dat wij in de afgelopen periode vele honderden woningen hebben verduurzaamd.

Wij bieden ons advies aan binnen Friesland voor slechts 289 euro incl BTW. Woont u verder dan rekenen we 0,29 per kilometer.

 

Onze nuchtere en praktische aanpak leidt vaak tot verrassend voordelige oplossingen

Huisopname en gesprek

Samen bekijken wij de mogelijkheden van uw woning en stemmen dit af op uw woonwensen. Dit vertalen we naar duidelijke en praktische oplossingen. Dit duurt ca. 2 uur.

Onderwerpen

Isolatie, ventilatie, energieopwekking, verwarming, warm water en koken zijn belangrijk. Maar ook financieringsvormen en subsidies zijn een vast onderdeel van ons advies.

Duidelijk adviesrapport

U ontvangt een duidelijk adviesrapport waarin u alles rustig kunt nalezen. Naast de oplossingen vindt u richtprijzen en een lijst van bedrijven. Zo kunt u met een gerust hart beginnen aan de realisatie van uw zuinige woning.

 

Wilt u weten wat u moet doen om uw energierekening te verlagen? Maak dan een afspraak via onze contactpagina.

logo gemakkelijkgasvrij

ORANJEWIJK LEEUWARDEN

Woont u in de Leeuwarder Oranjewijk dan kunt u dit advies aanvragen voor 249 euro. Vul op het contactformulier bij het onderdeel bedrijf ORANJEWIJK  in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Jirnsumer Energie Kooperatie

Woont u in Jirnsum dan kunt u dit advies aanvragen voor 249 euro. Vul op het contactformulier bij het onderdeel bedrijf JEK in. Wij nemen dan snel contact met u op.