Passie voor duurzaam

Omdat wij al heel lang niet (willen) begrijpen waarom het verduurzamen zo langzaam gaat is Toulz geboren. Uit ervaring weten we dat de technieken en middelen er zijn. Ook is de wil aan de "klant" "bewoner"kant aanwezig. Waarom stokt het dan? Het is vaak een kwestie van kennisgebrek en geloof in dat het WEL kan. En door onze ervaring geloven we niet alleen maar weten we dat het ECHT kan.

Omdat we de wereld niet hebben gekregen van onze ouders maar te leen hebben van onze kinderen.

Ideële doelen bereiken met zakelijke executiekracht.

Toulz is een netwerk van gedreven professionals welke de verduurzaming willen versnellen. Ieder met zijn eigen specialiteit. Geen dromers maar doeners. En altijd met hetzelfde doel.

Resultaatgerichtheid stond centraal in de vele jaren ervaring van Toulz. Opgevoed in een wereld vol targets, feedback, coaching,  changemanagement en doorvragen zorgen voor een specifiek analysevermogen. Wanneer je dit analysevermogen combineert aan een dosis zakelijke executiekracht kan het gewenste resultaat bijna niet uitblijven.

Onze kernwaarden zijn: praktisch toepasbaar, bewezen methodieken, voorkeur voor lokaal ondernemerschap en werkgelegenheid, recht door zee. We zijn niet bang om te zeggen waar het op staat wanneer dit het resultaat ten goede komst. Dat is soms weleens wennen.

Mogen wij u uitdagen?

 

"Je gaat het pas zien als je het door hebt."

- Johan Cruijff -