Afgestemd op uw situatie

Het mooiste en duurste gereedschap is waardeloos als het niet passend is voor de klus waar je het voor moet gebruiken. Daarom kijken we eerst naar de klus en kiezen daarna pas onze toulz. Zo gaan we voor een duurzaam resultaat.

Bespaar in je badkamer

douchecalculator

 

Kennisbank douchen

 

Badcalculator

 

"Wij geloven dat wij de verduurzaming kunnen versnellen. En hebben de kennis en ervaring om dit te doen. Daarom hebben wij onze gereedschappen daar specifiek op afgestemd."

- Toulz -

Organiseren energiemarkten

Zien is geloven. Daarom organiseerden wij al vele energiemarkten waarbij aanbieders, techniek en bewoners elkaar kunnen vinden.

Verandermanagement

U wilt verduurzamen maar wil uw organisatie wel mee? Hoe veranderingsgezind is men echt? Welke angsten en misverstanden leven er? Hoe kunnen we dit ombuigen? Welke rol is voor een ieder weggelegd? Ons verandermanagement bestaat uit een combinatie van gereedschappen. De juiste volgorde toepassen is essentieel.

Communicatie toulz

Goede wijn behoeft geen krans. Maar toch lukt het u niet om voldoende om uw doelgroep in beweging te krijgen. Communiceert u wel op het juiste behoefteniveau? Weel u echt wat uw doelgroep beweegt? Onze communicatie-experts geven u graag de middelen om de boel in gang te zetten.

Ondersteunen initiatieven

Veel plezier hebben we bij het begeleiden van groepen bewoners of VVE's. Hoe kom je tot praktische resultaten en hou je het leuk en uitdagend.

Opzetten Consortia

Een samenwerkingverband tussen aanbieders is alleen succesvol wanneer er een echte regiseur aanwezig is. Dit houdt de snelheid erin zorgt voor concrete resultaren.

Advies particulieren

Op praktische en onafhankelijke wijze leggen wij u uit of gasvrij en energieneutraal wonen tot uw mogelijkheden behoort. Welke opties zijn er en welke comfortbeleving kunt u daarbij verwachten. 

DSC_0003
DSCF9121
IMG-20171117-WA0016
Bestand 23-11-17 16 10 28

Bent u toe aan de volgende stap?

Maak nu een afspraak voor een gratis eerste kennismaking.