Afgestemd op uw situatie

Het mooiste en duurste gereedschap is waardeloos als het niet passend is voor de klus waar je het voor moet gebruiken. Daarom kijken we eerst naar de klus en kiezen daarna pas onze toulz. Zo gaan we voor een duurzaam resultaat.

Een greep uit onze toolbox.

Quick scan

U loopt vast en heeft een klein duwtje in de juiste richting nodig. Een snelle analyse van uw doel, situatie, werkwijze geven aan waar de knelpunten zijn en welke richting u op moet. Met onze quickscan krijgt u een snelle, voordelige en gemakkelijk toepasbaar hulpmiddel.

Strategie bepaling

Waar wilt u staan over 5 jaren? Waar staat u nu? Hoe komen we daar en welke knelpunten komen we tegen? Onze strategiesessies zijn toepasbaar op directie of afdelingsniveau. Maar altijd op maat voor het beste resultaat.

Realisatie

En dan komt de vertaling van de ambitie naar de realiteit. Dit vergt een nieuwe werkwijze. Naast onze eigen mensen beschikken wij over een netwerk specialisten die uw plan in werkelijkheid kunnen omzetten.

Collectieve aanbiedingen

Gezamelijk dingen doen is leuk en geeft extra voordeel.We hebben collectieve acties gedaan voor bewoners en personeel. Op gebied van isolatie, zonnepanelen en pelletkachels. De warmtepompactie is in de maak.

Training en coaching

Of u nu groepen wilt trainen en een individueel coachingstraject opstarten. We sluiten altijd af met onze meetlat. Zodat u een praktisch handvat heeft om het resultaat te meten en de verbetering te volharden of uit te bouwen.

Wijkaanpak gasvrij wonen

Ontwikkelen van pakketten maatregelen en financiering om hiermee kostenneutraal bestaande woningbouw gasvrij en energieneutraal te maken.

"Wij geloven dat wij de verduurzaming kunnen versnellen. En hebben de kennis en ervaring om dit te doen. Daarom hebben wij onze gereedschappen daar specifiek op afgestemd."

- Toulz -

Organiseren energiemarkten

Zien is geloven. Daarom organiseerden wij al vele energiemarkten waarbij aanbieders, techniek en bewoners elkaar kunnen vinden.

Verandermanagement

U wilt verduurzamen maar wil uw organisatie wel mee? Hoe veranderingsgezind is men echt? Welke angsten en misverstanden leven er? Hoe kunnen we dit ombuigen? Welke rol is voor een ieder weggelegd? Ons verandermanagement bestaat uit een combinatie van gereedschappen. De juiste volgorde toepassen is essentieel.

Communicatie toulz

Goede wijn behoeft geen krans. Maar toch lukt het u niet om voldoende om uw doelgroep in beweging te krijgen. Communiceert u wel op het juiste behoefteniveau? Weel u echt wat uw doelgroep beweegt? Onze communicatie-experts geven u graag de middelen om de boel in gang te zetten.

Ondersteunen initiatieven

Veel plezier hebben we bij het begeleiden van groepen bewoners of VVE's. Hoe kom je tot praktische resultaten en hou je het leuk en uitdagend.

Opzetten Consortia

Een samenwerkingverband tussen aanbieders is alleen succesvol wanneer er een echte regiseur aanwezig is. Dit houdt de snelheid erin zorgt voor concrete resultaren.

Advies particulieren

Op praktische en onafhankelijke wijze leggen wij u uit of gasvrij en energieneutraal wonen tot uw mogelijkheden behoort. Welke opties zijn er en welke comfortbeleving kunt u daarbij verwachten. 

DSC_0003
DSCF9121
IMG-20171117-WA0016
Bestand 23-11-17 16 10 28

Bent u toe aan de volgende stap?

Maak nu een afspraak voor een gratis eerste kennismaking.